Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Log ind

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

Evers Standard salgs- og leveringsbetingelser

Evers - en afdeling af Höganäs Kakel.

hero

Betalningsvilkår:

 

30 dage netto. Ved manglede betalingsoverholdelse tilskrives kompensationsgebyr på DKK 310 og strafrente på diskontorente +10%

 

Leveringsbetingelser:

 

Annullering af ordrevarer & lagervarer på fabrikken er ikke mulig, hvilket betyder, at kunden er forpligtet til at modtage og betale for bestilte varer. Hvis kunden ikke aflyser bestilte varer, opkræves det resterende beløb.

Leveringsdatoen for ordrevarer og fabrikslagervarer er foreløbig og kan afvige fra den planlagte leveringsdato. Det betyder, at den faktiske leveringsdato kan ændres, og kunden skal være opmærksom på, at levering kan ske tidligere eller senere end forventet.

Udskydelse af levering skal meddeles skriftligt senest tre arbejdsdage før den planlagte leveringsdato. Evers Fliser/ Höganäs Kakel skal modtage anmodningen om udsættelse inden for denne tidsramme, og den oprindelige leveringsdato er gyldig, indtil en skriftlig ændring er blevet annonceret.

 

Vilkår og betingelser:

 

Generelle leveringsregler for levering af byggematerialer ABM 07 gælder, hvilket betyder, at leverancen følger standardiserede regler og retningslinjer for byggematerialebranchen.

Kontroller varerne inden montering, da keramiske fliser er naturlige materialer, og nuanceforskelle kan forekomme. Det er kundens ansvar at gennemgå varerne inden montering for at sikre, at de lever op til forventningerne og kvalitetskravene.

Reklamationer efter montering accepteres ikke, hvilket betyder, at eventuelle problemer eller mangler, der opdages efter installationen af produktet, ikke accepteres som reklamationsgrund.

 

Levering og ansvar:

 

Leveringer sker LOK (Delivered Unloaded Buyer) i henhold til ” Leveransklausuler för byggbranschen 2008″, hvilket betyder, at risikoen for varerne overgår til køber, når varerne leveres på det aftalte sted, men inden de er losset.

 

Returnering:

 

Et returgebyr på 25% gælder for alle godkendte returneringer. Dette gebyr dækker omkostninger forbundet med returstyring, såsom administration og lagerstyring.

Returnerer kun inden for 30 dage efter levering i ubrudt originalemballage, hvilket betyder, at varer skal returneres i samme stand, som de blev leveret, uden at emballagen er åbnet eller beskadiget.

Returretten gælder kun lagervarer. Ordrer, salgsvarer, møller og udgående varer er udelukket og kan ikke returneres.

 

Produktinformation:

 

Information om produkterne findes på Evers hjemmeside www.evers.dk, og sortimentskatalog, prisliste, produktdatablad etc.

 

Øvrigt:

 

Sortiment og kassestørrelser kan ændres uden forudgående meddelelse. Klinker og fliser er et naturmateriale og afvigelser i farve og form kan forekomme.

Disse afvigelser kan ikke ligge til grund for reklamation. Det påhviler kunden at kontrollere produkterne før montering. Eventuelle reklamationer efter montering accepteres ikke.

Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl og ændringer uden forudgående information.

 

Priser:

 

Prislisten er en bruttoprisliste og rabatter gives ud fra prislisten i henhold til individuel indgåede samhandelsaftale.
Priserne er gældende for ubrudte kasse frit pakket ex. works centrallager i Helsingborg, fragt tilkommer fra Helsingborg till slutdestination. Øvrige ca. priser eksklusive moms*:

Øvrige priser eksklusive moms:

EUR-paller: DKK 140/stk

Engangs palle: DKK 60/stk

Stor palle: DKK 184/stk

Halv palle: DKK 72/stk

Retursendte paller krediteres med EUR-paller DKK 96 pr. stk.
Kunden står for returfragten

Ekspeditionsgebyr: DKK 50 for ordrer under DKK 2 000

Leverance med baglift (Max 10 ton):

  • 1 000 kg – 2 499 kg: DKK 545/sending
  • 2 500 kg – 6 999 kg: DKK 1155/sending
  • 7 000 kg – 9 999 kg: DKK 2145/sending

Leveranceadvisering: DKK 105/sending

Fast leverancetidspunkt faktureres i henhold til transportørens prissætning

Lejlighedspakning inkl opmærkning og emballage: DKK 320/lejlighed

Bestilt og ej aftaget ordremængde faktureres efter 30 dage, uanset om ordren ikke er aftaget.

*Priserne er ca. priser og beregnes ved ordreafgivelse fra SEK til DKK baseret på den gældende valutakurs.