Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Log ind

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

Inspiration til dit badeværelse

I badeværelset er fliser og klinker en elsket detalje, og man kan bruge dem på mange måder til at skabe det rette look der. Badeværelset kan være et tomt lærred for den, der vil skabe noget helt unikt og personligt til netop dig.

Inspiration til dit badeværelse

I badeværelset er fliser og klinker en elsket detalje, og man kan bruge dem på mange måder til at skabe det rette look der. Badeværelset kan være et tomt lærred for den, der vil skabe noget helt unikt og personligt til netop dig. Hvad med en rolig oase, hvor du kan samle kræfter i det skønne badekar, eller farver, former og strukturer, der giver dig et frisk energi-kick om morgenen?
Vi har samlet inspiration til dit badeværelse, men del gerne dine erfaringer med os på Instagram.
Lyst og frisk
Hvide fliser, lys marmor eller hvad med et lyst træ-look? Den skandinaviske indretningsstil bruger meget hvidt og inddrager så meget naturligt lys som muligt. Og der passer den hvide marmor i MARBLE BOUTIQUE, BERNINI og LUXURY helt perfekt til et skønt og luksuriøst badeværelse.
Naturmaterialer
Rustikke sten, træ og sandfarvede fliser giver et harmonisk badeværelse til dig, der gerne vil have lidt ro i en hektisk hverdag. ALASKA, ARCHISTONE og BLACKBOARD er nogle fine, naturlige fliser
Stærke farver
Rød, gul, sort, grøn, blå eller turkis! Hils de slagkraftige farver velkommen i dit badeværelse. SCALESOHOPOMBALINO og BISELADO er nogle fantastiske serier til dig, der elsker farver.

Farverigt badeværelse

Giv dit badeværelse et farverigt og energisk pift med en herlig flise eller klinker. En vitaminindsprøjtning i både sommer- og vinterhalvåret. Lad fantasien sprudle, og indret med farver, lige som du vil have det!
Ovenfor kan du se nogle fantastiske forslag, og her kommer et par mere.
SOHO – farverig flise med uendelige muligheder for opsætning, dekoration og udførelse
ARKITEKT – klassisk flise i forskellige formater, som fås i over 40 (!) farver
NOVA ARQUITECTURA – endnu en flise med en masse farver.

Lyst, friskt og luksuriøst

Lad lyset strømme ind i badeværelset, og lad det reflektere i de lyse fliser. Giv det et luksuriøst touch med fantastisk marmormønster, og tilføj kontraster med farverige detaljer eller grønne planter.
DEEP – bløde, lyse farver med et herligt sten-look.
URBANCRETE – store størrelser og fine fliser.
HVIDE FLISER – klassikerne samlet et sted, en masse forskellige størrelser til alle badeværelser.

Rustikt og landligt

Luk det landlige look ind i dit badeværelse. Klassiske farver, rustikke materialer og et naturnært look passer perfekt ind i mange hyggelige hjem. Ovenfor kan du se nogle fantastiske eksempler, men vi har endnu flere serier, der passer perfekt til et badeværelse i ruralt look.
ANTIQUE – en smuk flise, der giver associationer om Italien og hyggelige vingårde.
ALASKA – en herlig flise i træ-look.
LES DALLES DES CHATEUX – en rigtig fin flise i fransk chauteau-look, fås i mange farver.

Mørkt og hyggeligt

Dramatisk, indbydende og spændende er ord, der giver en fin beskrivelse af et mørkt badeværelse. Perfekt til den modige boligindretter med skønne farver og mørke materialer. Fuldend indretningen med guldfarvede detaljer, der vil give dig et luksuriøst badeværelse ud over det sædvanlige.
BLACKBOARD – rustikt sten-look med mørke og lyse fliser.
NEWCON – cool flise med fantastisk potentiale
BISELADO – klassisk flise, der giver associationer om det victorianske England, fås i mange farver, men den sorte og den mørkegrønne stikker ud.