Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Log ind

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

Brug dit hvide badeværelse som lærred

hero

Det er mange årsager til, at hvide fliser er et så populært valg til badeværelset. Til forskel fra farver, der kan opfattes forskelligt afhængig af belysning og lysindfald, er hvid flot i alle slags lys. Det giver desuden frit valg blandt materialer til blandingsbatterier, kroge og knopper. Sort, messing, kobber eller krom – der er ingen materialer, der ikke passer flot til hvide fliser.

Se vores hvide fliser her

Her på vores nordlige breddegrader er hvid desuden en måde at skabe et lysere og mere luftigt rum, ikke mindst fordi vintertiden gennem flere måneder er ret mørk. Og det neutrale udtryk gør badeværelsesrenoveringen tidløs. Det kan være et sikkert valg, hvis man måske vil sælge sin bolig på et senere tidspunkt.

Her vises flisen Fun fra serien SCALE i White og Light Grey.

Hvid eller hvid flise?

Du mener måske, at hvid let kan gå hen og blive kedelig? Men nej! Med hvid som grundfarve i badeværelset er der stadig masser af valgmuligheder. Vælg mellem forskellige nuancer, strukturer og former. Foretrækker du en varm eller kold nuance? Vil du have matte eller blanke overflader? Hvilken form skal dine fliser have? Og hvilken opsætning skaber det look, du gerne vil have?

Serien BLACKBOARD omfatter en herlig hvid flise med skøn struktur.

Ved at finde din egen personlige favorit kan du skabe et unikt og kreativt badeværelsesdesign og samtidig bevare fordelene ved et hvidt badeværelse. Tegn dit drømmebadeværelse online, og prøv dig frem med forskellige strukturer og opsætninger.

En hvid 15×15 cm flise med en fin grøn fuge skaber et unikt badeværelse.

Sæt farve med kontrast

Med hvid som bundfarve kan du lege med forskellige kontrastfarver. Der kan du bare følge sæsonens farve og trend og forny dit badeværelse med håndklæder, bruseforhæng og badeværelsesmåtter i en herlig farve. Uanset om du helst vil have en dejlig varm efterårsfarve eller en forårsfrisk pastel, er det nemt at skabe fornyelse og forandring i badeværelset.

Vil du friske op lidt mere permanent, er fugefarven en spændende måde at give lidt farve på. Eller hvad med at lave en flot bagvæg med mønstrede fliser?

Giv plads til favoritterne

Er du en af dem, der elsker at indrette med nips og fine ting? Med et hvidt badeværelse kan du nemt fremhæve og finde plads til dine favoritting.
Det er måske planter og blomster, smukke lys eller herlige sæber. Med en stilren basis kan du bruge farver og former i indretningen.

White Herringbone fra serien MINIWORX giver et spændende design til badeværelset.